Toimitilat

Kianta-Opiston toimitilat

Kianta-Opisto toimii lähellä asiakasta. Kianta-Opistolla on toimintaa Suomussalmen ja Hyrynsalmen kuntien alueilla useissa eri toimipisteissä. Kurssin opetustila ilmoitetaan kunkin kurssin kohdalla opinto-ohjelmassa. Muutokset ovat mahdollisia ja niistä ilmoitamme erikseen.

Ämmänsaaren keskustassa Kianta-Opistolla on useita toimipisteitä:

Alvari

Alvarin kiinteistössä, Ervinkatu 1; Suomussalmen keskustassa on Kianta-Opiston opetustiloja. Luokat on nimetty lintujen nimillä vihjaten samalla tilan käyttötarkoitukseen.

Jalonniemi

Jalonniemitalon kiinteistössä, Jalonkaarre 3 -5, Kianta-Opistolla on kaksi luokkaa Ida ja Ilmari sekä kaksi ryhmäliikuntatilaa. Luokat on varusteltu nykyaikaisilla opetusta tukevilla välineillä. Luokat ovat viihtyisiä ja valoisia opetustiloja.

Siikarannan sali

Siikarannan kiinteistössä, osoitteessa Siikarannantie 7, Suomussalmen keskustasta noin 2 km, Kianta-Opisto järjestää ryhmäliikuntaa upeassa isossa liikuntasalissa. Salissa on tilaa noin 60 hengelle.

Lisäksi Kianta-Opistolla on ryhmiä Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen eri tiloissa, kunnantalolla, seurakunnan ja perusopetuksen koulujen tiloissa jne.

 

Suomussalmi