Ajankohtaista

Oct 27

Valtuusto kokoontuu 30.10.2023

Suomussalmen valtuusto kokoontuu 30.10.2023 päättämään mm. vesi- ja jätevesimaksuista sekä tonttien vuokrista ja myyntihinnoista. 

Asialistalla on myös lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma. Suunnitelman kohderyhmänä ovat lapset, nuoret ja heidän perheensä. Hyvinvointisuunnitelma pitää sisällään arvion hyvinvoinnin nykytilasta, nykyiset toimintamallit sekä tavoitteet ja toimenpiteet, joiden painopisteet ovat osallisuuden lisääminen, terveelliset elintavat sekä aktiivinen yhteistyö hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Valtuuston hyväksyttäväksi tulee myös Ämmänsaaren terveyskeskuksen alueen asemakaavan muutos. 

Kainuu-Koillismaan työllisyysalueen yhteistoimintasopimuksen hyväksyminen liittyy valtakunnalliseen TE-palvelut 2024 -uudistukseen, jossa TE-palvelut siirtyvät kunnille vuodesta 2025. 

Lisäksi kokouksen asialistalta löytyvät kunnanhallituksen lausunto vuoden 2022 arviointikertomuksesta ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus.  

Kokouksen asialista ja pöytäkirja sen tarkastamisen jälkeen löytyvät täältä. [Linkki avautuu uuteen välilehteen.] 

Yleisö voi saapua paikan päälle seuraamaan kokousta kunnantalolle valtuustosaliin. Kokousta voi seurata myös kunnan YouTube-kanavalla. [linkki: https://www.youtube.com/@suomussalmenkunta6308/streams ] 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi