Ajankohtaista

Oct 18

Kirjailija Satu Rämö Suomussalmella 

Islannissa Länsivuonoilla ja välillä Suomessa Äkäslompolossa asuva suomalais-islantilainen kirjailija ja ekonomi Satu Rämö vierailee Suomussalmella kirjaston ja Kianta-opiston vieraana maanantaina 30.10.2023 klo 17 kirjastossa (Kiannonkatu 31). Tilaisuus on maksuton.  

Monipuolinen kirjailija 

Suositun Islantiin sijoittuvan dekkarisarjan kaksi ensimmäistä osaa, vuonna 2022 ilmestynyt Hildur ja alkuvuodesta ilmestynyt Rósa & Björk kuuluvat Suomessa myydyimpien jännityskirjojen kärkijoukkoon. Sarjan kolmas osa, Jakob, ilmestyy lähiaikoina.  

Viime vuonna ilmestyi Siggan ja Satun islantilaiset villapaidat –villapaitamallikirja, johon on koottu neulesuunnittelija Sigríður Sif ”Sigga” Gylfadóttirin ja Satu Rämön yhdessä suunnittelemia villapaitamalleja islantilaisille langoille. Neulontaohjeiden lisäksi kirjassa tarjoillaan tietoa Islannin villapaidan historiasta, paikallisista langoista ja islantilaisten lampaiden elämästä. 

Tuottelias kirjailija on kirjoittanut suosittuun Tripsteri-matkaopassarjaan Islannin matkaoppaan. Islantiin sijoittuvat myös Rämön perheen elämästä Länsivuonoilla kertova Talo maailman reunalla sekä kaksi tarinakokoelmat islantilaisesta elämästä. 

Monipuolisen kirjoittajan tuotantoon kuuluu myös opaskirjoja yrittäjäksi ryhtymiseen ja kirjoittamiseen. Ensimmäiset Rämön julkaisemat kirjat liittyvät omakohtaisiin vauva- ja pikkulapsiperheen arkeen.   

 

Linkki Rämön kotisivuille osoitteeseen https://satu.is/ 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi