Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn!

Suomussalmen kunta kerää palautetta kulttuuripalveluistaan
Oct 04

Kulttuuripalveluiden asiakaskysely

Suomussalmen kunta kerää palautetta kulttuuripalveluistaan: Vastausaikaa 28.10. asti

Suomussalmen kunta on aloittanut kyselyn kuntalaisten mielipiteistä ja toiveista kulttuuripalveluiden suhteen. Kyselyn avulla kunta pyrkii paremmin ymmärtämään asukkaidensa tarpeita ja odotuksia kulttuuritarjonnan suhteen. Tämä laaja-alainen kysely kattaa erilaisia kulttuuripalveluita, kuten kirjastopalvelut, teatteriesitykset, konsertit, taide- ja käsityönäyttelyt sekä muut mahdolliset toiminnot.

Miksi kysely on tärkeä?

Kulttuuripalvelut ovat olennainen osa kuntalaisten hyvinvointia ja kulttuurista rikkautta. Ymmärtämällä paremmin, mitä asukkaat odottavat kulttuuripalveluilta, kunta voi suunnitella tulevia tapahtumia ja palveluita vastaamaan näitä tarpeita. Kyselyn avulla voidaan myös tunnistaa mahdollisia puutteita nykyisissä palveluissa ja tehdä tarvittavia muutoksia paremman palvelukokemuksen takaamiseksi.

Kuinka kyselyn tulokset vaikuttavat tulevaisuuden kulttuuripalveluihin?

Kerättyä palautetta käytetään arvokkaana lähtökohtana tulevaisuuden suunnittelulle. Kunta voi suunnitella uusia tapahtumia ja toimintoja vastaamaan kuntalaisten toiveita ja tarpeita. Lisäksi kyselyn tuloksia voidaan käyttää resurssien kohdentamisessa eri kulttuuripalveluihin, jotta ne palvelevat mahdollisimman monia kuntalaisia.

Miten kuntalaiset voivat osallistua?

Kyselyyn osallistuminen on helppoa ja nopeaa. Kuntalaiset voivat antaa arvokkaan panoksensa osoitteessa https://link.webropol.com/s/SuomussalmenKulttuuripalvelut. Vastausaikaa on 28.10. asti, joten kannattaa osallistua ja jakaa oma näkemyksensä kulttuuripalveluiden tulevaisuudesta Suomussalmella.

Yhteisön voima piilee sen jäsenten osallistumisessa ja äänen kuulemisessa.
Tämä kysely tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa ja varmistaa, että Suomussalmen kulttuuripalvelut ovat juuri sellaisia kuin kuntalaiset toivovat.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn!

Suomussalmi