Ajankohtaista

Sep 06

Talouspäällikön virka haettavana

Suomussalmen kunta etsii talouspäällikköä vakituiseen virkasuhteeseen. Talouspäällikkö työskentelee kunnan hallintopalveluissa ja vastaa talouspalvelujen toiminnasta. Suomussalmen kunnan hallintopalvelut on kunnan keskushallinnosta, henkilöstöpalveluista, talouspalveluista ja maahanmuuttopalveluista vastaava toimiala, jossa tukenasi työskentelee 10 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Talouspäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat muun muassa kunnan talousarvion ja -suunnitelman sekä tilinpäätöksen ja osavuosikatsauksien valmistelu, talouden raportointi ja seuranta sekä kunnan perintäyhteyshenkilönä toimiminen. Talouspäällikkö toimii myös hallintojohtajan sijaisena. Tehtävässä pääseekin tutustumaan monipuolisesti kuntatalouteen ja kunnallishallintoon. Talouspäällikkö osallistuu myös kunnanhallituksen ja valtuuston kokouksiin sekä valmistelee omalta osaltaan asioita näiden toimielinten päätettäväksi.

Talouspäällikön kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä talousasioiden tuntemus sekä käytännön kokemus talousasioiden parissa. Eduksi lasketaan kunnallisalan tuntemus. Valinnassa arvostetaan innovatiivista ja kehittävää työotetta, hyvää paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Talouspäällikön virka täytetään vakinaisesti 1.6.2024 alkaen, mutta valittu henkilö toimisi talouspäällikön viransijaisena joulukuun 2023 aikana aloittaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES;n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3708,07 euroa, minkä lisäksi tulevat mahdolliset työkokemuslisät. Virkaan valitulta vaaditaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista.

Hakuaika päättyy 27.9.2023 kello 15. Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Linkki Kuntarekryn ilmoitukseen. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi