Ajankohtaista

Sep 05

Yrittäjän esite on julkaistu 

Suomussalmelaisille yrittäjille tai yrittäjyyttä Suomussalmella harkitseville on koottu napakka tietopaketti uuteen esitteeseen, joka on juuri julkaistu. Yrittäjän Suomussalmi -esite kokoaa paikalliset palvelut ja yhteyshenkilöt. Esitteestä löytyy tietoa monista työllistämistä ja osaamisen lisäämistä tukevista palveluista. Myös kunnan ylläpitämistä etätyötiloista ja vapaana olevista yritystonteista kerrotaan esitteessä. Tietoa löytyy myös Yritystulkki-sivustosta, josta yrittäjä tai yrittäjäksi aikova saa maksutta käyttöönsä erilaisia hinnoitteluun ja rahoitukseen liittyviä lomakkeita. 

Yrittäjälle yhteistyökumppanit ovat tärkeitä, ja esitteestä löytyvät yhteystiedot niin Business Kainuun palveluihin, paikallisiin yrittäjäjärjestöihin kuin rahoittajiinkin. 

Esite on luettavissa kunnan nettisivuilta suomussalmi.fi > Työ ja Elinkeinot > Yrityspalvelut. Painettuja esitteitä voi jo noutaa kunnantalolta ja matkailutoimistolta. Esitettä voidaan toimittaa pyynnöstä jakoon myös suomussalmelaisiin yrityksiin. 

Esitteestä on otettu myös pieni englanninkielinen painos, jota on toimitettu maahanmuutto- ja työllisyyspalveluiden vieraskielisten asiakkaiden saataville. 

Tutustu esitteeseen klikkaamalla alla olevaa kansikuvaa!

Esitteen kansilehti. Kuvituskuvassa henkilö kirjoittaa läppärillä. Kannessa teksti: kunta yrittäjän tukena. Yrittäjän Suomussalmi. Kannessa myös Suomussalmen kunnan vaakuna.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi