Ajankohtaista

köhäkkä 2023
Jun 14

Köhäkkä-torilla tavataan taas!

Suomussalmen Köhäkkä-tori on avoinna 3.-4.7.2023, maanantaina klo 9–16 ja tiistaina 9–15.  

Kunnanjohtaja Erno Heikkinen sekä elinvoimajohtaja Jonne Maaninka ovat jututettavissa kunnan teltalla molempina päivinä!

Kunnan teemana Köhäkässä on tuoda mahdollisimman laajasti erilaista harrastustoimintaa tutuksi vasta kuntaan muuttaneille tai täällä vapaa-aikaansa viettäville, matkailijoille sekä kaikille uutta harrastusta etsiville suomussalmelaisille.

Matkailun kesätyöntekijät antavat retkivinkkejä ja kertovat käyntikohteista.  

Yhdistykset ja muut toimijat voivat varata oman, maksullisen toripaikkansa kulttuurituottaja Veera Tavilalta numerosta 044 511 9871 tai sähköpostitse veera.tavila(at)suomussalmi.fi.

Yhdistykset voivat tulla esittelemään toimintaansa kunnan teltalle ja esittäytyä koko toriväelle lavalla. Nämä maksuttomat ajat varataan elinvoimakoordinaattori Anu Komulaiselta, anu.komulainen(a)suomussalmi.fi

Lisäksi kunta voi tuottaa esittelymateriaaleja yhteistyössä yhdistysten ja harrasteporukoiden kanssa. Yhdistysten toivotaan ilmoittavan esittelymateriaalia varten yhdistyksen virallisen nimen ja yhteystiedot sekä kolme asiaa, joita yhdistyksessä voi tehdä. Esittelymateriaalien valmisteluun liittyvät yhteydenotot voi osoittaa myös matkailutoimistoon. Yhteydenotot 23.6. mennessä visit@suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi