Ajankohtaista

Kuva Köhäkkä-torilta vuonna 2018
Jun 02

Yhdistykset ja harrasteporukat esittäytymään Köhäkkä-torille 

Suomussalmen kunta toivottaa kaikki suomussalmelaiset yhdistykset, seurat ja harrasteporukat tervetulleiksi esittelemään toimintaansa Köhäkkä-torille 3.–4.7.2023 joko omalla toripaikalla tai kunnan teltalla.  

Kunnan teemana Köhäkässä on tuoda mahdollisimman laajasti erilaista harrastustoimintaa tutuksi vasta kuntaan muuttaneille tai täällä vapaa-aikaansa viettäville, matkailijoille sekä kaikille uutta harrastusta etsiville suomussalmelaisille.

Yhdistykset ja harrasteporukat voivat varata kunnan teltalta maksuttoman esittelyvuoron, jonka aikana toimijoiden edustajat voivat jututtaa teltalla kävijöitä, jakaa esitteitään ja muuta materiaalia. Noin 15 minuutin esittelyt alkavat tasatunnein. Samaan aikaan torikävijöitä kutsutaan kuulutuksin kunnan teltalle tutustumaan kyseiseen toimijaan.  

Esittelyaika sovitaan etukäteen ja siitä kiinnostuneita yhdistyksiä pyydetään ilmoittautumaan juhannukseen mennessä kunnan matkailutoimistoon numeroon 044 777 3250 tai sähköpostitse visit(at)suomussalmi.fi. 

Yhdistykset ja muut toimijat voivat varata oman, maksullisen toripaikkansa kulttuurituottaja Veera Tavilalta numerosta 044 511 9871 tai sähköpostitse veera.tavila(at)suomussalmi.fi. 

Lisäksi kunta voi tuottaa esittelymateriaaleja yhteistyössä yhdistysten ja harrasteporukoiden kanssa. Yhdistysten toivotaan ilmoittavan esittelymateriaalia varten yhdistyksen virallisen nimen ja yhteystiedot sekä kolme asiaa, joita yhdistyksessä voi tehdä. Esittelymateriaalien valmisteluun liittyvät yhteydenotot voi osoittaa myös matkailutoimistoon. 

[Artikkelia päivitetty 6.6.2023: korjattu Veera Tavilan virheellinen puhelinnumero]

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi