Ajankohtaista

May 05

Perusopetuksen piirissä avoimia työpaikkoja 

Suomussalmen kunnan sivistyspalvelut hakee historian ja yhteiskuntaopin lehtoria, perusopetuksen ma. resurssiopettajaa ja kahta koulunkäyntiohjaajaa. Kaikkiin tehtäviin haku päättyy 12.5.2023 klo 12. Haku Kuntarekryn kautta.  

Suomussalmen kunnan perusopetukseen haetaan historian ja yhteiskuntaopin lehtoria vakinaiseen virkaan 1.8.2023 alkaen. Tehtävän sijoituspaikka on Ruukinkankaan uusi yhtenäiskoulu. Lehtorin tehtävään tulee kuulumaan historian sekä yhteiskuntaopin opetusta sekä lukuvuosittain vaihtelevasti valinnaisten kurssien opetusta. 

Toivomme hakijoilta vahvaa pedagogista osaamista ja hyvää aineenhallintaa. Kolmiportaisen tukijärjestelmän mukaisten tukitoimien osaaminen sekä positiivinen asenne uuden koulun pedagogiseen kehittämiseen auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Odotamme hakijoilta historian ja yhteiskuntaopin aineenopettajan kelpoisuutta.  

Lue lisää lehtorin tehtävästä Kuntarekryssä. Linkki avautuu uuteen välilehteen.  

Suomussalmen kuntaan haetaan myös perusopetuksen päätoimista tuntiopettajaa ajalle 9.8.2023 – 31.7.2024. Tehtävä on hankerahoitusperusteinen ja sijoituspaikka on Ruukinkankaan uusi yhtenäiskoulu. Tehtävään valittava henkilö toimii perusopetuksen resurssiopettajana yhtenäiskoulussa. Opetusta on suunniteltu kertyvän yhteensä vähintään 23 tuntia viikossa. Todellinen tuntimäärä vahvistuu lukuvuoden suunnittelun edetessä. Edellytämme hakijoilta luokanopettajan tai erityisopettajan kelpoisuutta. 

Lue lisää tuntiopettajan tehtävästä Kuntarekryssä. Linkki avautuu uuteen välilehteen. 

Perusopetukseen haetaan kahta ma. Koulunkäyntiohjaajaa ajalle 9.8.2023 – 2.6.2024. Sijoituspaikka on Karhulanvaaran koulu. Työaika 32,5 h/viikko. Työ on osa-aikatyötä. Koulunkäynninohjaajien tehtävänä on työskennellä perusopetuksen yleisopetuksessa, erityisopetuksessa, maahanmuuttajataustaisten oppilaiden tukemisessa sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksessa. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto tai vastaava tutkinto, jonka suuntautumisvaihtoehtona on lapset ja nuoret. Tehtävässä edellytetään riittävää työkokemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme ICT-taitojen hyvää hallintaa. 

Lue lisää koulunkäyntiohjaajan tehtävästä Kuntarekryssä. Linkki avautuu uuteen välilehteen. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi