Ajankohtaista

Mar 08

Kunnanhallituksen päätöksiä

Suomussalmen kunta hakee Euroopan aluekehitysrahastosta tukea Investoinneilla kasvua kärkitoimialoille -hankkeeseen, jonka puitteissa valmisteltujen liiketoiminta- ja investointikonseptien myötä Suomussalmen investointimahdollisuuksia voitaisiin nykyistä tehokkaammin esitellä potentiaalisille kotimaisilla ja ulkomaisille pääomatahoille, eli investoreille. Esittelyssä käytetään investointikortteja, jotka sisältävät liiketoimintasuunnitelmat, kannattavuuslaskelmat ja markkina-analyysit ehdotetuille uusille liiketoiminnoille. Investointikohteet myös visualisoidaan kohteiden esittelyn helpottamiseksi. 

Kaksivuotisen hankkeen on suunniteltu alkavan lokakuun alussa. Hankkeen toteutuessa siihen rekrytoidaan Suomussalmella työskentelevä projektipäällikkö. Hankkeen kokonaiskustannus on 335 245 €, josta kunnan 20 % omarahoitusosuus on 67 050 €. 

Hankehaun lisäksi kunnanhallitus käsitteli kokouksessaan 7.3.2023 mm. johtajasopimuksen mukaisesti kunnanjohtajan tulostoimintasuunnitelman tälle vuodelle ja tehtiin johtajasopimuksen mukainen palkantarkistus. Kunnanhallitus myös päivitti kunnan työntekijöitä koskevan etätyöohjeen. 

Kunnanhallituksessa käsiteltiin myös mm. Suomussalmen Energian ja Kiinteistö Oy Suomussalmen Vuokratalojen tilinpäätökset. Kunnanhallitus merkitsi ne tiedoksi ja lähettää yhdessä kunnan vuoden 2022 tilinpäätöksen kanssa valtuuston kesäkuussa pidettävään kokoukseen.  

Kokouksen koko asialista on luettavissa Dynasty-palvelussa 13.3.2023 saakka, jonka jälkeen näkyvissä on kokouksen pöytäkirja. Linkki Dynasty-palveluun tässä.  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi