Ajankohtaista

Mar 07

Koulutusta yhdistyksille Kumppanuustalolla

Helmikuussa Suomussalmella järjestetyssä järjestöillassa sovittiin, että yhdistyksiä koulutetaan tarvittaessa lähellä.fi-tietopalvelun käyttöön. Lähellä.fi-palvelusta löytyvät yhdistysten yhteystiedot, tietoa niiden toiminnasta ja vinkkejä tulevista tapahtumista. Järjestövalmentaja Johanna Heikkinen Kainuulaiset sote-alan järjestöt osallisuutta ja hyvinvointia turvaamassa -hankkeesta koulutti 6.3.2023 suomussalmelaisia järjestöaktiiveja palvelun käyttöön. Koulutus järjestettiin Kumppanuustalolla ja osallistujia oli kolmesta yhdistyksestä. 

Yhdistykset ovat ottaneet uuden Kumppanuustalon hyvin vastaan. Talolla on monenlaista toimintaa viikoittain, ja se tarjoaa hyvät tilat esimerkiksi koulutusten järjestämiseen. 

Johanna Heikkinen lupasi tarvittaessa tulla kouluttamaan yhdistyksiä uudelleen loppukeväällä tai alkukesästä. Mikäli lähellä.fi-palvelusta herää kysymyksiä tai yhdistykset toivovat lisäkoulutusta Suomussalmelle kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Johannaan, puh. 044 0205110 tai sähköpostilla johanna.heikkinen(at)kainuunsotuyhdistys.fi. 

Artikkelikuvassa Johanna Heikkinen opastaa 6.3.2023 suomussalmelaisia järjestötoimijoita lähellä.fi-palvelun käyttöön. Kuva: Anu Komulainen. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi