Ajankohtaista

Feb 15

Tilaisuuksia yrittäjille helmi–maaliskuussa

Suomussalmen kunnan yrityspalvelut järjestää kaksi tilaisuutta suomussalmelaisille yrittäjille helmi-maaliskuun vaihteessa.  

Tietoa yritysten kehittämistoimenpiteistä ja rahoitusmahdollisuuksista 

Keskiviikkona 22.2.2023 klo 9–11 on tarjolla aamupalaa kahvila-ravintola Seurahuoneella (osoite Kauppakatu 7) ja ajankohtaista tietoa yritysten kehittämistoimenpiteistä ja rahoitusmahdollisuuksista. Paikalla on ELY-keskuksen yritysasiantuntijoita, jotka kertovat rahoitusmahdollisuuksista ja keskustelevat mielellään yrittäjien kanssa heidän yritystensä mahdollisuuksista kehittämistoimenpiteisiin. Paikalla ovat maatilarahoituksen asiantuntija Eeva Heikkinen sekä yritysasiantuntijat Päivi Lappalainen, Eija Tabell-Jokelainen ja Pauli Tervonen. 

Infotilaisuuden jälkeen asiantuntijat ovat tavattavissa Suomussalmen kunnantalolla klo 12–15 tai sovittaessa yritysten omissa tiloissa. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomussalmen kunta ja ELY-keskus. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille. 

Aiheena yrittäjän jaksaminen  

Keskiviikkona 1.3. klo 8–10 on tarjolla aamukahvit ja pientä suolaista kahvila-ravintola Jalonhelmessä (osoite Jalonkaarre 1). Tilaisuuden teemana on yrittäjän jaksaminen ja mielen hyvinvointi. Tilaisuudessa on mukana Saija Oittinen Yrittäjän Kriisikeskuksesta. Kriisikeskuksen toiminnan esittelyn lisäksi saamme tietoa kriiseistä, tyypillisistä kriisi- ja stressireaktioista sekä erilaisista selviytymisen kanavista. Aamun aikana voimme myös tutustua mielenterveyden käsitteeseen ja pohtia omia tapoja pitää huolta mielen hyvinvoinnista arjessa. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomussalmen kunta, Suomussalmen yrittäjät ry ja Ylä-Kainuun Yrittäjänaiset ry sekä Yrittäjän Kriisikeskus. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille. 

Ilmoittautuminen  

Molempiin tilaisuuksiin toivotaan ennakkoilmoittautumista tarjoiluja varten elinvoimakoordinaattori Anu Komulaiselle, joko sähköpostilla anu.komulainen@suomussalmi.fi tai puhelimitse 044 777 3171. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi