Ajankohtaista

Jan 11

Suomussalmella järjestöilta 1.2.2023

Kaikki suomussalmelaiset yhdistykset tai Suomussalmen alueella toimivat yhdistykset sekä niiden toimijat kutsutaan tutustumaan, vaihtamaan ajatuksia ja verkostoitumaan Järjestöiltaan keskiviikkona 1.2.2023 klo 18–20 Ruukinkankaan uudelle koululle (os. Ruukinkatu 5). Kahvitus alkaa klo 17.30.  

Suomussalmen kunta järjestää tilaisuuden yhdessä Kainuun sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen sekä sen hankkeen Kainuulaiset sote-alan järjestöt osallisuutta ja hyvinvointia turvaamassa kanssa. 

“Tilaisuus on tarkoitettu kaikille järjestöille ja yhteisöille, ei vain sotealan järjestöille”, järjestövalmentaja Johanna Heikkinen Kainuun sosiaali- ja terveysturvayhdistyksestä painottaa.  

Tilaisuuden avaa kunnanjohtaja Erno Heikkinen. Elävä Kainuu Leaderilta kerrotaan järjestöjen rahoitusmahdollisuuksista, järjestövalmentaja Johanna Heikkinen Kainuun sosiaali- ja terveysturvayhdistyksestä puolestaan esittelee Lähellä.fi-järjestötietopalvelua, ja suunnittelija Eija Tusa Kainuun hyvinvointialueen hallinnoimasta Tu­le­vai­suu­den so­siaa­li- ja ter­veys­kes­kus Kai­nuu­seen – Hel­pos­ti lä­hel­lä­si (HEL­LÄ) -hankkeesta pitää puheenvuoron hyvinvointialueen järjestöyhteistyön näkökulmasta. Keskustelun lomassa kuullaan kunnan edustajien näkemyksiä. Ohjelmaan on varattu myös musikaalinen ohjelmanumero. 

Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista, mutta Suomussalmen kunnan elinvoimakoordinaattori Anu Komulaiselle (p. 044 777 3171) voi halutessaan ilmoittaa tulostaan. Kahvitarjoilun järjestelyjä varten erityisruokavaliosta toivotaan ennakkotietoa.  

Autot pyydetään jättämään jäähallin parkkipaikalle. Koulun pääsisäänkäynti löytyy uuden koulun ja lukion väliköstä. 

Lisätietoa: 

Suomussalmen kunnan hyvinvointikoordinaattori Hannastiina Piikivi, p. 044 585 9700, etunimi.sukunimi(at)suomussalmi.fi 

Järjestövalmentaja Johanna Heikkinen, p. 044 020 5110, johanna.heikkinen(at)kainuunsotuyhdistys.fi 

https://kainuunsotuyhdistys.fi/kainuulaiset-sote-alan-jaumlrjestoumlt-osallisuutta-ja-hyvinvointia-turvaamassa–hanke.html 

 

Artikkelia muokattu 12.1.2023 klo 14.45: lisätty koulun katuosoite.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi