Ajankohtaista

Jan 05

Tiedote talvihoitourakasta tiekunnille

Talvihoitourakan viimeinen talvikausi on käynnissä. Olemme aloittaneet tulevan hoitourakan 2023-2028 valmistelun. Urakkaan mukaan tulevien tiekuntien kanssa tehdään sopimus, jossa määritetään vastuurajat.

Alustava linjaus on, että hoitourakkaan otetaan mukaan kaikki ne yksityistiet, joiden pituus on vähintään 500 metriä. Tien tulee olla vakituisen asumisen pääsytienä. Tien tulee olla sen kuntoinen, että talvikunnossapito voidaan suorittaa tavanomaisella kalustolla ja tien päässä tulee olla kääntöpaikka. Talohaarojen osalta asukkaan omavastuu on 100 metriä.

Jos tiekunta haluaa hoitaa talvikunnossapidon itse, niin kunta maksaa avustuksena 650 €/km.

Voit ilmoittaa yksityistien talvihoitourakkaan mukaan lähettämällä tiedot teknisten palvelujen sähköpostiin tekniset(a)suomussalmi.fi. Laita ilmoitukseen seuraavat tiedot: tien ja tiekunnan nimi, tienpituus sekä toimitsijamiehen yhteystiedot.

Järjestämme asiasta tilaisuuden tiekunnille torstaina 12.1.2023 klo 17.00 valtuustosalissa. Tilaisuuteen on mahdollista ja suotavaa osallistua etäyhteydellä rajallisen paikkamäärän vuoksi. Jos olet osallistumassa etäyhteydellä, niin lähetä pyyntö linkin lähettämisestä sähköpostiin tekniset(a)suomussalmi.fi

 

Tekniset palvelut

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi