Ajankohtaista

Nov 09

Kunnanhallitus kokoontui 8.11.2022 

Suomussalmen kunnanhallitus vahvisti kokouksessaan 8.11.2022 ehkäisevän päihdetyön ja mielenterveyden edistämisen työryhmän kokoonpanon.  

Työryhmän puheenjohtajana ja kokousten koollekutsujana toimii kunnan ehkäisevän päihdetyön ja väkivallan ehkäisyn yhteyshenkilö, joksi jo aiemmin on nimetty nuorisosihteeri Eija Järvenpää. Myös kunnan hyvinvointikoordinaattori, liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi on mukana työryhmässä. Ehkäisevän päihdetyön ja mielenterveyden edistämisen työryhmä on osa kunnan hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta edistävää työtä, joilta osin hyvinvointikoordinaattori osallistuu työryhmän työskentelyyn. Kunnanhallituksen edustaja työryhmässä on Sami Pihlajamaa.  

Ehkäisevän päihdetyön ja mielenterveyden edistämisen työryhmän kokoonpanoon kuuluu viranomaisten ja järjestöjen edustajia. Näitä tahoja pyydettiin elokuussa nimeämään työryhmään edustajansa. Kunnanhallitus vahvisti seuraavat edustajat työryhmään: Kainuun soten aikuisten mielenterveyspalvelut ja riippuvuuksien hoito, sairaanhoitaja Esko Holappa, Kainuun soten perhepalvelut, sosiaaliohjaaja Susanna Juntunen, nuorisovaltuusto Enni-Sofia Holappa, vanhus- ja vammaisneuvosto Ari Saastamoinen, Suomussalmen seurakunta, diakoni Silja Seppänen, Poliisista vanhempi konstaapeli Hanne Pyykkönen ja Suomussalmen yrittäjät ry, Teemu Mäkeläinen. Ryhmää voidaan täydentää myöhemmin.

Työryhmän kokouksiin voidaan kutsua kuultavaksi asiantuntijajäseniä muista järjestöistä, yrittäjistä ja yhteisöistä. Lisäksi kokoukseen kutsutaan vähintään kerran vuodessa myös varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen edustajat.  

Työryhmä valmistelee toimintasäännön ja toimintasuunnitelman vuosille 2022–2025 ja sen toiminnasta raportoidaan kunnanhallitukselle vuosittain. 

Kunnanhallituksen kokouksen asialistalla oli myös useita talousasioita, kuten osavuosikatsaus ja kunnanhallituksen toimialan talousraportti. 

Kokouksen asialista kokonaisuudessaan ja pöytäkirja sen tarkastamisen jälkeen löytyy täältä.  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi