Ajankohtaista

Nov 08

Vastaa tutkimukseen ja vaikuta tuleviin palveluihin

Vastaa kyselyyn ja vaikuta Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon sekä hyvinvointia tukeviin palveluihin!

Kainuun sote ja Kuntoutussäätiö tekevät selvitystä, jossa tarkastellaan sosioekonomisia terveys- ja hyvinvointieroja Kainuussa. Selvityksen pohjalta tehdään toimenpidesuosituksia ja tulokset esitellään Kainuun soten poliittisille päättäjille, johdolle sekä ammattilaisille. Kysely on osa selvitystä ja siihen vastaamalla voi vaikuttaa tuleviin palveluihin!

On tärkeää, että kyselyyn saadaan vastauksia eri ikäisiltä ja eri taustaisilta kainuulaisilta! Vastata voivat kaikki 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Kyselyyn voi vastata tässä olevan linkin kautta: https://link.webropol.com/s/kainuu-sote-2022

Paperisia kyselylomakkeita löytyy Suomussalmella kirjastolta.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Viimeinen vastauspäivä on sunnuntai 20.11.2022.

Kyselyyn vastataan nimettömästi. Vastaukset tulevat vain tutkijaryhmän tietoon. Vastaukset analysoidaan ja raportoidaan niin, etteivät yksittäiset vastaajat ole tunnistettavissa. Kyselyn vastauksia käytetään ainoastaan tässä selvityksessä.

Tämän kyselyn lisäksi selvitys sisältää tilastotarkastelun ja työpajan paikallisten toimijoiden kanssa. Jos vastaaminen tuntuu vaikealta, voit kysyä apua paikoista, joissa kysely on jaossa.

Lisätietoja kyselystä antavat hankkeen tutkija Erna Alitalo, VTM (puh. 044 781 3201, erna.alitalo@kuntoutussaatio.fi) ja Kainuun sotesta/Kestävän kasvun Kainuu -hankkeesta Anitta Juntunen (puh. 040 668 6652, anitta.juntunen@kainuu.fi).

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi