Ajankohtaista

Sep 06

Haemme etsivää nuorisotyöntekijää 

Suomussalmen kunta hakee määräaikaista (3.10.2022 – 30.9.2023) etsivää nuorisotyöntekijää. Hakuaikaa on 19.9.2022 klo 15.00 saakka. Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. 

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on tavoittaa alle 29-vuotiaita tuen tarpeessa oleva nuoria ja auttaa heitä palvelujen ja muun tuen piiriin. Etsivää nuorisotyötä tehdään ensisijaisesti perustuen nuoren vapaaehtoisuuteen, nuoren itsensä antamiin tietoihin ja yhteistyöhön. 

Etsivää nuorisotyötä tehdään Suomussalmella ja Hyrynsalmella osittain parityöskentelynä ja alueella työskentelee kaksi etsivää nuorisotyöntekijää. 

Työ on liikkuvaa ja oma auto on työssä välttämätön. Työ sisältää osittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste on Suomussalmella ja tehtävistä 1,5 HTV tehdään Suomussalmella ja 0,5 HTV Hyrynsalmella. 

Edellytämme hakijalta vähintään nuorisotyön, sosiaalityön tai muuta alalle soveltuvaa ammatillista perustutkintoa ja riittävää työkokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Eduksi luetaan nuoriso-, sosiaali -tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. 

Lisäksi työntekijältä edellytetään taitoa kohdata nuoria ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa ja toimintaympäristöissä, hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, moniammatillista verkostotyön osaamista ja perehtyneisyyttä nuorten ohjaamiseen. 

Palkkaus KVTES:n mukaan.  

Lisätietoja antaa nuorisosihteeri Eija Järvenpää puh. 044 548 8949. 

https://old.suomussalmi.fi/etsivanuorisotyo 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi