Ajankohtaista

Jan 26

Yritystulkki-palvelu käyttöön Suomussalmella

Suomussalmen kunta on ottanut käyttöön Yritystulkki-palvelun, jonka avulla yrittäjät voivat kehittää yritystoimintaa tai suunnitella yrityksen perustamista. Yritystulkki-palvelu on käytössä kymmenissä kunnissa, kaupungeissa, kehittämisyhtiöissä ja asiantuntijayrityksissä.

Yritystulkki-palvelu tarjoaa selkeää opastusta, hyviä neuvoja ja käytännöllisiä työkaluja. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitaan ja suunnitellaan yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiinien ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

Klikkaa Yritystulkki-palveluun tästä. 

 

Lisätietoa: elinvoimajohtaja Jonne Maaninka, p. 040 688 4480

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi